Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PBE

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Niekiedy po skończonym mecze na Publicznej Becie Lola,nie mogę wejść na następny mecz pisze mi że już gram.Próbowałem wyłączyć i włączyć lola,gdy się zalogowałem błąd żę niby już gram,a gdy naciskam odnów połączenie zaś błąd.Próbowałem resetnąć kompa ale to samo.Jakieś pomysły?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Niestety raczej z tym nic nie zrobisz. Ja też to mam, to jest błąd od nich. Zgłosiłem to już na forum, trzeba czekać na odpowiedz teamu.

PS. Ja robie zawsze kopie pbe przed meczem i pozniej ten co mi sie zbuguje usuwam i korzystam z tego drugiego.

test12w.png

Opublikowano

Ja też tak mam.zapewne pisze Ci ,abyś pospieszył czekanie na statystyki ,nie klikaj tego (!!!) po prostu czekaj te 5 - 10 minut aż Ci się załadują i problem zniknie ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

To są błędy od nich, też tak mam.

Ja po prostu po meczu wyłączam grę i czekam jakiś czas. No i za jakąś godzinę/pół odpalam znów PBE i działa. Spróbuj.

Opublikowano
Niestety raczej z tym nic nie zrobisz. Ja też to mam, to jest błąd od nich. Zgłosiłem to już na forum, trzeba czekać na odpowiedz teamu.

PS. Ja robie zawsze kopie pbe przed meczem i pozniej ten co mi sie zbuguje usuwam i korzystam z tego drugiego.

Wytłumaczysz jaśniej? :) Robie kopie i jak mi się zbuguje to włączam przez tą kopie i nadal tak jest

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...